Din inima pentru Inima, Daruind vei dobandi

Din inima pentru Inima
Daruind vei dobandi

Puteti face donatii in contul
Asociatiei Diaconia:
Cont IBAN Filiala Bucuresti
RO88RNCB0090000539610001
Cont IBAN Filiala Campina RO62RNCB0208000539610001

Date de Contact

FILIALA BUCURESTI
Adresa: Bucuresti
Tel: 0770371940
Tel/Fax: 031.436.21.40
E-mail: asociatiadiaconia@yahoo.com

FILIALA CAMPINA
Adresa: Str. Voila, nr 114, Jud Prahova
Tel: 0244 330155

Anunturi

Asociatia Diaconia cu sediul in Bucuresti recruteaza VOLUNTARI pentru Centrul de zi.      Si tu poti face parte din echipa noastra daca:
   - esti o persoana motivata si cu spirit de echipa ;
   - vrei sa te implici 4 - 6 ore / saptamana ;
   - cunosti o limba straina si te poti implica in a ajuta copiii la teme: matematica, romana, istorie, engleza pentru clasele I-VIII.

Pentru mai multe detalii nu ezita sa ne contactezi la tel: 0770371940; 031.436.21.40

CENTRUL DE GAZDUIRE IN REGIM DE URGENTA
"SFANTUL IERARH NICOLAE"

Servicii sociale furnizate īn cadrul
centrului de violenta

Centrul Social de Urgenta are ca obiect de activitate prestarea de servicii sociale specializate, īn conformitate cu standardele generale de calitate si tintit nevoilor specifice si reale ale fiecarei persoane asistate. Prioritatea de a beneficia de serviciile "Centrului social de urgenta" o au femeile īnsarcinate, femeile sau familiile cu copii, victimele violentei domestice, vārstnicii si persoanele cu handicap care nu necesita supraveghere permanenta din partea altei persoane.

• Adapost/hrana si protectie
    Beneficiarii au parte de o camera si de un spatiu securizant, dotat cu mobilier, acces la grup sanitar si spalatorie. Le sunt asigurate 3 mese pe zi, precum si ajutor material (īmbracaminte, īncaltaminte, etc) din donatii si sponsorizari;
  • Asistenta sociala
    Sprijinirea beneficiarilor, īn mod individualizat si personalizat, īn demersul de asumare a rolului matern, astfel īncāt acestia sa poata asigura copilului/copiilor o dezvoltare corespunzatoare a nevoilor afective, sociale educationale si medicale ale acestuia/acestora;
    Suport pentru gasirea unei locuinte;
  • Asistenta medicala si īngrijire
    Mamele si copiii beneficiaza de tratamente medicale, educatie pentru sanatate, controale medicale de urgenta, sprijin īn vederea obtinerii certificatelor medico legale.
    Servicii de igiena individuala (dus, deparazitare, spalat lenjerie).

Galerie foto

Centru Zi Centru Zi